Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web


2-16 GB INGYENES TÁRHELY
iOS és Android támogatással

Az alábbiakban közzétesszük a 2014/2015. tanév végleges felvételi jegyzékét. A felvételizők részére intézményünk - az előírásoknak megfelelően - a felvételről vagy elutasításról értesítést küld.

Bővebben...

 

Veszprém Televízió

Idén is folytatódik a Nemzeti Üdülési Alapítvány „Erzsébet Talentum Programja”, amely 2013-ban 100 szociálisan rászoruló, kiemelkedően tehetséges fiatalt támogatott egy éven át. A tehetséggondozó programba egy várpalotai középiskolást is beválogattak a táborvezetők. Kovács Szilvia 2013 augusztusában az Erzsébet-tábor alkotó-művészeti táborában tűnt ki tehetségével és egy ott készült festményével – a táborlakók szavazatai alapján- aranyérmet is szerzett.

Kovács Szilvia tanulónkkal készült riport a hivatkozáson megtekinthető

 

Együtt - ezzel a címmel nyílt kiállítás az Öreghegyi Közösségi Házban. A március 30-ig látogatható tárlaton a Gorsium Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola grafika tanszakos tanárai és növendékei közösen mutatkoznak be.

A Fehérvár TV összefoglalója a megnyitóról

További képek a Facebook oldalunkon

 

Az alábbiakban tesszük közzé a 2014/2015. tanév ideiglenes felvételi jegyzékét. A végleges felvételi jegyzéket a jogszabályban meghatározottak szerint jelentetjük meg, valamint értesítjük a tanulókat és az általános iskolákat a felvételről vagy elutasításról.

Bővebben...

 

További képek a Facebook oldalunkon

Fotó: Homoky Viktor

A kiállítás 2014. március 9-ig megtekinthető Székesfehérváron a Szabadművelődés Házában.

 

Tájékoztatjuk a szülőket és a 12. évfolyamos tanulókat, hogy 2014. február 3-án hétfőn 17 órától szülői értekezletet, 18 órától érettségi tájékoztatót tartunk Székesfehérváron a Zrínyi u. 1/C épületben.