Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web


INGYENES TÁRHELY
iOS és Android támogatással

Fejér Megyei Hírlap Online, 2014. július 15.

Sokaknak a művészet szabadságot, kiteljesedést, önkifejezést jelent. Valami maradandót alkotni az emberek számára – ez nem csupán egyszerű hobbi.

Bővebben...

 

Szekesfehervar.hu, 2014. június 6.
A székesfehérvári Gorsium Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola 2014. június 3-án tartotta év végi gálaműsorát a Művészetek Házában. A rendezvényen fellépett az iskola zene és tánc tanszaka, valamint az érdeklődők megtekinthették a grafika tanszak kiállítását is. A Gorsium Zeneiskoláért Alapítvány által fenntartott intézmények az elmúlt húsz évben sikeresen hozzájárultak Fehérvár színvonalas oktatásához.

KÉPGALÉRIA a gáláról

Bővebben...

 

Fejér Megyei Hírlap Online, 2014. június 4.

A székesfehérvári Gorsium Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola 2014. június 3-án tartotta év végi gálaműsorát a Művészetek Házában. A rendezvényen fellépett az iskola zene és tánc tanszaka, valamint az érdeklődők megtekinthették a grafika tanszak kiállítását is.

Fejér Megyei Hírlap galéria

 

További képek a Facebook oldalunkon

Fotó: Homoky Viktor

 

További képek a Facebook oldalunkon

Fotó: Homoky Viktor

 

Vidi.hu, 2014.05.21.

Játékosainkat nagy örömmel fogadták a középiskolások a Kihívás Napja alkalmából rendezett sportnapon.

A Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, ahol két szomszédos város vezetői elhatározták, hogy egy egésznapos verseny keretében döntik el, melyikük városa a sportosabb. A verseny eldöntéséhez 0 órától este 21-ig folyamatosan számolták, hányan végeznek aktív testmozgást legalább 15 percen keresztül.

A Kihívás Napja hamar meghonosodott szerte Európában és a nagyvilágban, majd 1991-ben Magyarországra is megérkezett. Hazánkban eddig összesen 1590 település vett részt a vetélkedésben.

Bővebben...