Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web


INGYENES TÁRHELY
iOS és Android támogatással

Tájékoztatjuk az érintett tanulókat, hogy a javítóvizsga időpontja 2014. augusztus 25. 9.30. Helyszíne az iskola székhelye (Székesfehérvár, Zrínyi u. 1/C.).

 

Fejér Megyei Hírlap Online, 2014. július 15.

Sokaknak a művészet szabadságot, kiteljesedést, önkifejezést jelent. Valami maradandót alkotni az emberek számára – ez nem csupán egyszerű hobbi.

Bővebben...

 

Szekesfehervar.hu, 2014. június 6.
A székesfehérvári Gorsium Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola 2014. június 3-án tartotta év végi gálaműsorát a Művészetek Házában. A rendezvényen fellépett az iskola zene és tánc tanszaka, valamint az érdeklődők megtekinthették a grafika tanszak kiállítását is. A Gorsium Zeneiskoláért Alapítvány által fenntartott intézmények az elmúlt húsz évben sikeresen hozzájárultak Fehérvár színvonalas oktatásához.

KÉPGALÉRIA a gáláról

Bővebben...

 

Fejér Megyei Hírlap Online, 2014. június 4.

A székesfehérvári Gorsium Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola 2014. június 3-án tartotta év végi gálaműsorát a Művészetek Házában. A rendezvényen fellépett az iskola zene és tánc tanszaka, valamint az érdeklődők megtekinthették a grafika tanszak kiállítását is.

Fejér Megyei Hírlap galéria

 

További képek a Facebook oldalunkon

Fotó: Homoky Viktor

 

További képek a Facebook oldalunkon

Fotó: Homoky Viktor